Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

TIX

17. juni 2022 kl. 14:30 15:30

Bak navnet TIX finner du 29 år gamle Andreas Haukeland fra Bærum – en av Norges aller største artister og personligheter. Den karakteristiske figuren med pels, solbriller og pannebånd fikk navnet TIX som følge av en oppvekst hvor Andreas følte seg annerledes enn alle andre. Han har diagnosen Tourettes Syndrom, og på ungdomsskolen fikk han kallenavnet “TIX” da folk la merke til ticsene hans. Andreas valgte da å ta eierskap over navnet og gjorde det til sitt artistnavn. TIX har etter hvert etablert seg som en av Norges mest populære artister, og fredag 17. juni står han altså på scenen i Egersund. Vi kan ikke si annet enn at vi gleder oss stort til presentere en artist som gjennom tekstene sine har satt satt fokus på de ting i livet som betyr noe for de fleste av oss. I tillegg er han jo fryktelig flink, og har produsert hits på løpende bånd gjennom flere år. TIX står på scene fredag på B&G scenen. Vi tror dette blir bra, vi tror dette blir virkelig bra!

Dette er et familievennlig og alkoholfritt arrangement i regi av Dalane Blues Festival som i år feirer 20 års jubileum. Vi ønsker derfor å gi alle muligheten til å bli med på tidenes folkefest. Dette er et separat arrangement fra festivalen og det er egne billetter til denne konserten.

Vi gjør mye for at alle skal ha en god opplevelse, men det er viktig å huske på at det vil kunne bli trangt, mye folk i bevegelse og høy musikk. Barn må derfor ha tilsyn av voksne hele tiden.Vi ønsker alle velkommen til Egersund fredag 17 juni klokken 14.30. Dørene åpner klokken 13.00

Billetter kjøpes på
https://www.ticketmaster.no/…/dalane…/684371

Hovedsponsorer for dette arrangementet er Berentsen Brygghus, Grand Hotell – Egersund, Bilservice Egersund, Z-Invest og Aker Solution – Egersund. I tillegg rettes en stor takk til øvrige sponsorer. Vi er evig takknemlig for alle, både store og små.

B&G scenen

Egersund torg
Egersund, 4370 Norge