Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Dana Fuchs

18. juni 2022 kl. 19:20

Amerikanske Dana Fuchs er en av de mest ettertraktede bluesrock stjernene i verden i dag. En sanger som med sin hypnotiske stemme og tilstedeværelse har fått kritikere til å sammenligne henne med Janis Joplin, Otis Redding og Mick Jagger. Danas plater får gode anmeldelser, og hun har vært på topp 10 på verdens viktigste salgsliste – Billboard i USA. Awards.

Dana er i disse dager (april 2022) aktuell med en helt ny plate der hun går tilbake til sine Southern Rock-røtter. Med utgivelsen, Borrowed Time, får publikum servert et knippe flotte sanger og tekster som strekker seg fra hardtslående rockelåter til tårevåte ballader.

Med sanger som understreker støtte og søsterskap i tider med kamp, ​​er Borrowed Time et album for nåtiden, inspirert av fortidens brennende musikk. «Dette markerer begynnelsen av kapittel 2, i musikk så vel som i livet,» sier Fuchs. «Jeg skal ut i verden og skrive om menneskene som deler det med meg. Min egen historie kommer alltid til å være der, også, men dette er det første albumet der andres historier implementeres i mine egne følelser.» Gjør deg klar for en rocka tur! 

Dana Fuchs Borrowed Time er tilgjengelig overalt fra 29. april 2022 på Ruf Records.

B&G scenen

Egersund torg
Egersund, 4370 Norge
+ Google-kart